Οι καλύτερες γεύσεις του Αιγαίου …στο πιάτο σας!

Η ανανεωμένη ψαροταβέρνα “Παντελής”, που βρίσκεται πλέον σε νέο χώρο, μέσα στο ξενοδοχείο Sunday Hotel, δίπλα στη θάλασσα, ήρθε να σας ταξιδέψει σε νέους γαστρονομικούς ορίζοντες. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ολόφρεσκα ψάρια, παραδοσιακά μαγειρευτά ακόμα και ζωντανούς αστακούς, όλα από την περιοχή της Αντιπάρου.

Εμπνευσμένη από το Αιγαίο πέλαγος, η διακόσμηση της ψαροταβέρνας “Παντελής” περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που κάνουν τους επισκέπτες μας να αισθάνονται την αντιπαριανή φιλοξενία. Σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, με θέα προς το λιμάνι της Αντιπάρου, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την γευστική κουζίνα μας. Το έμπειρο προσωπικό και ο σεφ σας προσφέρουν μια ευρεία γκάμα από μεσογειακά πιάτα και ντιόπιες σπεσιαλιτέ.

Ακολουθήστε τις προσωπικές σας γαστρονομικές επιθυμίες και ζητήστε από τον σεφ της ψαροταβέρνας “Παντελής” να σας προτείνει πιάτα που θα σας καταπλήξουν. Η δεκαετής εμπειρία στο χώρο της κυκλαδίτικης γευσιγνωσίας εγγυάται την καλύτερη γαστρονομική εμπειρία στο νησί.